SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Näset Innebandy
Helt vanliga stjärnor

vs
Näsets Innebandyförening P/F 2010-2012
vsNäsets Innebandyförening P/F 2010-2012

  INFORMATION

Matchstart:sön 05 maj, 10:00
Plats:Bortamatch
Samling:09:15, Halörhallen i Höllviken
Aktivitetsinfo: Hej alla,

vi tänkte avsluta den fina bandysäsongen med ett extra knattespel som anordnas tillsammans med Höllviken Innebandy.
Vi kommer att vara i den fina Halörhallen i Höllviken där det finna gott om plats för vuxna och anhöriga som vill titta på.
Vi har som målsättning att så många som möjligt vill vara med och spela, det finns plats för alla.
Det krävs ingen speciell matchdräkt utan den helt vanliga utrustningen vi har på träningarna är perfekt. Lagen kommer att spela med västar i olika färger. Viktigt med glasögon.
Spelformen är exakt samma som på träningarna, dvs 3 mot 3 på små mål utan målvakt, alla barnen kommer att känna igen sig i detta.
Målsättningen är att lagen har 6 spelare var så att det blir mycket spel och effektiva byten. Beroende på hur många som anmäler sig kan det bli något lag med fler eller färre spelare.
Detta är ett utmärkt tillfälle för de barn som ännu inte har provat på att spela knattespel.

Passa på att anmäl er så fort som möjligt så vi ser hur många barn som vill vara med. Knattespelet kommer att kräva en del planering och det blir lättare om vi får in era anmälningar tidigt.

Vi kommer att gå ut med mer exakt information ang tider och lag etc lite närmare inpå. Just nu har vi satt  tiden 10-13 men det kan komma att justeras något. Dock gäller datumet och att det blir på förmiddagen och en bit in på eftermiddagen.
Vi kommer även att samla alla Näsets barn efteråt och ha en liten avslutning innan vi håller sommaruppehåll.

Mvh
Näsets Träningskommitté



<< Tillbaka

 
 
Våra sponsorer