Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Näset Innebandy
Helt vanliga stjärnor
Säsongen 2018/19!
2018-08-21 15:07

Nu närmar sig säsongen 2018/19. Vi har efter många diskussioner tagit beslutet att förändra en del saker i Näset. Eftersom vi är alldeles för få spelare för att kunna genomföra en bra verksamhet har vi bestämt oss för att flytta Näsets verksamhet i  åldersgrupperna från födda 2005-2009. Vi kommer att erbjuda samtliga spelare att fortsätta spela i Höllviken och försöka bygga om strukturen genom att fokusera på boll & lek från födda 10 eller yngre. Vi hoppas att ni förstår och har ni några frågor så hör gärna av er till dennis@hibf.se


För er som vill flytta vidare till Höllviken eller börja spela innebandy:


Pojkar 05

Måndagar: 19:00-20:15 Gyahallen

Onsdagar: 19:00-20:15 Gyahallen

Kontaktperson: Christian Ewe 070-265 50 14


Pojkar 06

Måndagar: 17:45-19:00 Gyahallen

Onsdagar: 17:45-19:00 Gyahallen

Kontaktperson: Magnus Holmberg 070-563 40 99


Pojkar 07

Måndagar: 16:30-17:45 Gyahallen

Onsdagar: 16:30-17:45 Gyahallen

Kontaktperson: Fredrik Johansson 070-990 41 13


Pojkar 08

Onsdagar: 18:00-19:00 Halörhallen

Fredagar: 17:00-18:00 Halörhallen

Kontaktperson: Robert Picard 070-913 10 48


Pojkar 09

Tisdagar: 16:30-17:45 Halörhallen

Fredagar: 16:00-17:00 Halörhallen

Kontaktperson: Joakim Adgård 072-705 36 35

Höllviken IBF, IBK Höllviken och Näset IBF kallar till årsmöte tisdagen den 10/7 kl 18.00 Halör
2018-06-25 11:20


Alla medlemmar som under mötesåret fyller lägst 18 år och har betalat medlemsavgiften för säsongen 2017/2018 har rösträtt på mötet. Rösträtten är personlig och får inte utövas genom ombud. Medlem som inte har rösträtt har yttrande- och förslagsrätt på mötet.

Verksamhetsberättelse, revisorernas berättelse, verksamhetsplan med budget samt styrelsens förslag och inkomna motioner med styrelsens yttrande finns rekvirera via kansliet fr.o.m. måndagen den 2/7. Maila in ditt intresse till kansli@hibf.se.

 

Föredragslista


1.    Fastställande av röstlängd för mötet.

2.    Val av ordförande och sekreterare för mötet.

3.    Val av protokolljusterare och rösträknare.

4.    Fråga om mötet har utlysts på rätt sätt.

5.    Fastställande av föredragningslista.

6.    Styrelsens verksamhetsberättelse för det senaste verksamhetsåret.

7.    Revisorernas berättelse över styrelsens förvaltning under det senaste   

       verksamhets/räkenskapsåret.

8.    Fråga om ansvarsfrihet för styrelsen för den tid revisionen avser.

9.    Fastställande av medlemsavgifter.

10.  Fastställande av verksamhetsplan samt behandling av budget för det kommande

       verksamhets-/räkenskapsåret.

11.  Behandling av styrelsens förslag och i rätt tid inkomna motioner.

12.  Val:

       a) Val av ordförande för en tid av två (2) år.

       b) Omval av fyra (4) ledamöter för en tid av två (2) år.

       c) Val av revisor och suppleant för en tid av ett (1) år.

       d) Beslut om val av ombud till SDF-möten (och eventuellt andra möten där 

           föreningen har rätt att representera med ombud).

13.  Övriga frågor.

 

Beslut i ärenden av principiell, strategisk eller större ekonomisk betydelse för föreningen eller medlemmarna, får endast fattas om de finns med i kallelsen.

 

Om du önskar deltaga vid Årsmötet behöver du anmäla det till kansli@hibf.se.


Mindre än en vecka kvar…
2018-05-28 15:43


Elva föreningar – idrott, scouter m.fl. – visar upp sig samtidigt på en stor aktivitetsdag.

 

Det blir uppvisningsmatcher och möjlighet att prova på badminton, handboll, boxning, innebandy och fotboll. Kanske en klubbtävling i hopprep och den som inte kan cykla får en möjlighet att lära sig! Utmana en robot i bordtennis, upptäck naturen och lös problem med scouterna. Du får information om hur du navigerar på land och till sjöss, både i jolle och segelbåt.

 

Syftet är att ”Presentera våra verksamheter för varandra och Höllvikenborna”. Vi vill sprida information och skapa förståelse för våra olika organisationer. Särskilt med tanke på allt som görs för att engagera barn och ungdomar.

 

Det krävs ett stort engagemang för att få ideella organisationer och föreningar att fungera. Det känns därför angeläget att vid detta tillfälle presentera flertalet av de som verkar för olika former av rörlighet ”på hemmaplan”!

 

Initiativtagare är Lions Club Reng Höllviken. Deltagande föreningar är BK Höllviken, Falsterbokanalens båtklubb, Höllviken Cykelklubb, Höllvikens Badmintonklubb, Höllvikens Boxningsklubb, Höllvikens Innebandyförening, Kämpinge Gymnastikförening, Ljungens Motions och Idrottsförening, Ljungens Sjöscoutkår, Ljunghusens Handbollsklubb och SMU Scouterna.

 

Café och grill kommer att vara öppna under dagen. Vi bjuder på korv! Totalt under dagen förväntar vi oss 500 - 600 deltagare.

 

Kom och prova på något nytt!

 

VÄLKOMMEN TILL HALÖRHALLEN I HÖLLVIKEN KL. 11 – 14 DEN 2 JUNI


Läs mer om Lions här:

Sommarens häftigaste innebandyupplevelse!
2018-05-17 10:11


Tiden går fort och vi kommer närmare och närmare sommarens bästa och häftigaste upplevelse - HIBF Summer Camp 2018. In och anmäl dig nu så att du är säkrad en plats. Välkommen.

 

Elite Camp 25-29 juni (födda 2002-2005)

 

Elit Camp är nu fullt men gå in och anmäl dig till Youth Camp så att du har en plats säkrad där.

 

Vi har gjort klart med fyra minst sagt rutinerade SSL-Tränare: Niklas Nordén (Växjö Vipers), Vidar Jonsson Wallin (Höllviken), Mikael Karlberg (tidigare FCH & AIK, nu Höllviken & Danska landslaget), Joon Berggren (ny SSL tränare Höllviken).

 

Är du fortfarande jätteintresserad av Elit Camp kan du kryssa i en ruta i anmälningsformuläret till Youth Camp om att du vill stå som reserv till Elit.

 

Kids Camp (2012-2009) & Youth Camp (2008-2006) 18-21 juni

 

Kids Camp och Youth Camp har liknande upplägg som föregående år med massor av rolig innebandyträning, lekar och aktiviteter. Här är fokuset mer åt det leksamma hållet där barnen får en härlig kombination av innebandyträningar, lekar och andra roliga aktiviteter.

 

Anmäl er nu: barnen får en oförglömlig vecka med massor av gemenskap och nya kompisar!

 

ALL INFO HITTAR DU HÄR 

 

Varmt välkomna till sommarens häftigaste innebandyupplevelse!

In och anmäl dig nu - Sista dag på torsdag!
2018-04-30 09:53
Bild från förra årets klubbdag i Halörhallen.

 

Lördagen den 5 maj är en dag ni ska vara med på! Vi har många anledningar att fira och det ska vi verkligen göra! In och boka nu så att vi kan planera och ordna årets bästa dag! En superavslutning på säsongen... Sista anmälningsdag på torsdag.

Först ut är våra fantastiska ungdomsspelare som kommer att få en avslutning de sent ska glömma. Hela föreningen möts upp på Halörhallen kl 12:00 för att spela en liten internturnering där man blandar ihop lag med spelare från varje åldersgrupp. Här kommer även våra grymma seniorspelare att vara med och spela tillsammans med barnen! Vi spelar fram till cirka 15:00.

DETTA ÄR NÅGOT SAMTLIGA BARN BÖR VARA MED PÅ OCH ANMÄLAN GÖRS HÄR!

 

För de över 18 år börjar festen kl 19:00 på Havsnära. Här blir det en härlig blandning av personer från de olika lagen och tillsammans skapar vi en riktigt härlig stämning och gemenskap. Det det bjuds på buffé, kaffe och sedermera en dans till de bästa schlagerlåtarna!

 

Under middagen kommer vi att placera er efter vilket lag man tillhör så att man får sitta tillsammans med den grupp man tillhör och kanske bestämt sig för att gå på festen tillsammans med. Det är därför viktigt att ni anger detta i formuläret nedan.  samla ihop ert föräldragäng och anmäl er nu! Tillhör ni inte något av våra lag så får ni givetvis komma ändå och då väljer ni antingen att sitta vid ett av lagen eller vid bordet som är för supportrar och stödmedlemmar.

 

Det kostar endast 100 kr/person och detta betalas kontant när man anländer till festen. 


ANMÄL ER TILL FESTEN HÄR!


Klubbdag den 5 maj 2018!
2018-04-18 09:51
Bild från förra årets klubbdag i Halörhallen.

Lördagen den 5 maj är en dag ni ska vara med på! Vi har många anledningar att fira och det ska vi verkligen göra!


Först ut är våra fantastiska ungdomsspelare som kommer att få en avslutning de sent ska glömma. Föreningarna Höllviken och Näset möts upp på Halörhallen kl 12:00 för att spela en liten internturnering där man blandar ihop lag med spelare från varje åldersgrupp. Här kommer även våra grymma seniorspelare att vara med och spela tillsammans med barnen! Vi spelar fram till cirka 15:00.

DETTA ÄR NÅGOT SAMTLIGA BARN BÖR VARA MED PÅ OCH ANMÄLAN GÖRS HÄR! SKRIV NÄSET EFTER NAMNET

 

För de över 18 år börjar festen kl 19:00 på Havsnära. Här blir det en härlig blandning av personer från de olika lagen och tillsammans skapar vi en riktigt härlig stämning och gemenskap. Det det bjuds på buffé, kaffe och sedermera en dans till de bästa schlagerlåtarna!

 

Under middagen kommer vi att placera er efter vilket lag man tillhör så att man får sitta tillsammans med den grupp man tillhör och kanske bestämt sig för att gå på festen tillsammans med. Det är därför viktigt att ni anger detta i formuläret nedan.  samla ihop ert föräldragäng och anmäl er nu! Tillhör ni inte något av våra lag så får ni givetvis komma ändå och då väljer ni antingen att sitta vid ett av lagen eller vid bordet som är för supportrar och stödmedlemmar.

 

Det kostar endast 100 kr/person och detta betalas kontant när man anländer till festen. 

ANMÄL ER TILL FESTEN HÄR! SKRIV NÄSET EFTER ERT NAMN.

Nyheter från våra lag
Det finns inga nyheter..
 
Våra sponsorer